Μενού Κλείσιμο

Πλήρης τροφή

Το Γάλα μαςΣε καθημερινή βάση, η πλειονότητα των ανθρώπων καταναλώνει ικανοποιητικές ποσότητες γαλακτοκομικών. Το γάλα είναι πλήρης τροφή, γιατί περιέχει τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός σε καλή αναλογία, όπως πρωτεΐνες, ασβέστιο, νάτριο, φώσφορο, μαγνήσιο, κάλιο και βιταμίνες A και D. Όλα αυτά τα συστατικά είναι απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό, ανεξάρτητα από την ηλικία του.

Οι κυριότερες φυσικές ιδιότητες του γάλακτος είναι η οσμή, η γεύση, το χρώμα, το ειδικό βάρος, η οξύτητα του γάλακτος, το ιξώδες.

Το Γάλα μας

Εύκολα μπορεί κάποιος να παρατηρήσει ότι το γάλα της ΑΓΡΟΓΑΛ διαθέτει τις παραπάνω ιδιότητες, ενώ εργαστηριακοί έλεγχοι δείχνουν και την υψηλότατη διατροφική του αξία.

 

Ποιοτικά χαρακτηριστικά

Το Γάλα μας

Γιατί η ΑΓΡΟΓΑΛ παράγει και διαθέτει γάλα με άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά:

  • Διότι τηρούνται απαράβατα όλοι οι παράγοντες που οδηγούν στην παραγωγή ποιοτικού και υγιεινού γάλακτος: εκτροφή και φροντίδα των ζώων, καθαρόαιμες ράτσες, σύγχρονες μονάδες, πλήθος επιστημόνων, συνετή διαχείριση, προσεγμένη λειτουργία, συνεχής ενημέρωση, σύγχρονος εξοπλισμός, ποιοτικός έλεγχος.
  • Διότι εξασφαλίζεται η ιδανική διατροφή των ζώων τόσο από την ελεύθερη βοσκή, όσο κα από το σιτηρέσιο που τους παρέχεται.
  • Διότι δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στο στάδιο της γαλακτικής περιόδου στο οποίο βρίσκεται το ζώο, καθώς και η κατάσταση της υγείας του.
  • Διότι εξασφαλίζονται οι καλύτερες συνθήκες για την ορθή διαδικασία του αρμέγματος, συλλογής και παράδοσης του γάλακτος.
  • Διότι το γάλα που παράγουμε το πίνουμε εμείς και τα παιδιά μας…

Το Γάλα μας